Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Rechtstreeks zakendoen met de eigenaren

Een flexibele instelling en snel schakelen, dat zijn de kenmerken van MKB Schoon!

Direct contact volgens een persoonlijke aanpak

Zit u met een vraag of wilt u gewoon snel weten of wij u als MKB bedrijf kunnen helpen? dan is MKB Schoon! uw ideale partner! Bij ons geen telefooncentrale, accountmanagers of personal assistents. De drie eigenaren; Christian Hermsen, Joost Hermsen, Martheyn Muntendam zijn uw directe contactpersoon en via hun mobiele telefoonnummers altijd bereikbaar.

Korte lijnen

Directe en korte lijnen, dat is waar wij voor staan. Zowel mobiel als via de e-mail zijn wij altijd bereikbaar voor u. Door de korte lijnen zijn wij altijd op de hoogte van wat er bij onze klanten speelt. Of het nu gaat om operationele of administratieve zaken, u kunt rekenen op het gewenste antwoord binnen één uur.

Regio Utrecht en Krimpenerwaard

Wij werken uitsluitend voor de Midden- en kleinbedrijven in de regio Utrecht en Krimpenerwaard, met een concentratie van opdrachten rondom de steden Utrecht, Houten en Schoonhoven.
De eigenaren zorgen voor het eerste contact, doen de inventarisatie, verzorgen het contract en regelen de facturering. Ook verzorgen wij de opstart, zodat alles volgens de gemaakte afspraken wordt uitgevoerd. Daarna is het aan onze rayonleiders om de kwaliteit te bewaken. Vanzelfsprekend zijn onze schoonmakers de toppers waarop u dagelijks kunt vertrouwen.

Persoonlijk kennismaken

Christian Hermsen

Directie

Lees meer

Joost Hermsen

Directie

Lees meer

Martheyn Muntendam

Directie

Lees meer

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

  • MKB Schoon!
    Korte Schaft 21 b
    3991 AT Houten
  • Platinastraat 10 e
    2872 ZX  Schoonhoven