Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Schoonmaaktrends 2023 vertalen zich naar vakmanschap

In december vorig jaar publiceerde Service Management de schoonmaaktrends voor 2023. Na de coronacrisis, inflatie, energiecrisis en personeelstekort, worden schoonmaakbedrijven gevraagd om medewerker en klant te binden. Om op deze manier langdurige partnerschappen op te bouwen. Duurzaam en gericht op de toekomst. Diverse experts en schoonmaakbedrijven geven een inkijkje in de trends van 2023.
MKB Schoon! vaart nog altijd dezelfde koers en kiest voor kwaliteit, betrokkenheid en transparantie.

Focus op servicegerichtheid

Trends geven een indruk van hoe het komende jaar eruit gaat zien. Waar ligt de focus? Verandert de dagelijkse praktijk? Wie merkt hier wat van? Voor MKB Schoon! houdt zelf de ontwikkelingen in de branche en de klantvraag nauwlettend in de gaten. Verandert de opdracht, dan springen we daar meteen op in. We staan bekend om onze korte lijnen en platte organisatie. De organisatie heeft drie directeuren die altijd bereikbaar zijn en direct meedenken met de klanten. De schoonmaakbranche is een traditionele branche en al jarenlang is de basis hetzelfde. MKB Schoon! is een middelgroot schoonmaakbedrijf dat gelooft in haar medewerker. We houden de focus op de dagelijkse praktijk en het tevreden houden van onze opdrachtgevers. Daar zijn we in de afgelopen jaren in gespecialiseerd en dat betaalt zich uit.


Samen schouders eronder

Wederkerigheid is een belangrijke factor in de schoonmaakbranche en organisaties in het algemeen. Als we elkaar begrijpen als opdrachtgever en -nemer, dan ontstaat een vertrouwensband. Als het werk goed wordt gedaan groeit het vertrouwen en kunnen we de opdrachtgever keer op keer verrassen met resultaatgericht werk. Wij weten wat er speelt bij onze opdrachtgevers op de werkvloer en kennen onze collega’s allemaal persoonlijk. Ook wij ervaren de krapte op de arbeidsmarkt, maar doen altijd ons uiterste best om er voor te zorgen dat we alles kunnen invullen met de hechte club medewerkers die we hebben. Dat vraagt om flexibiliteit en inlevingsvermogen.

Delen

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

  • MKB Schoon!
    Korte Schaft 21 b
    3991 AT Houten
  • Platinastraat 10 e
    2872 ZX  Schoonhoven