Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Diensten

Wij verzorgen sinds 2010 schoonmaakonderhoud in de regio Utrecht. Naast schoonmaakonderhoud verzorgen wij ook glasbewassing, vloeronderhoud en gevelreiniging.

Schoonmaakonderhoud

Schoonmaken is een vak! Ruim 90% van onze medewerkers is opgeleid en heeft een diploma van de RAS. Onze schoonmakers hebben de juiste kennis en middelen om het schoonmaakonderhoud op uw kantoor, school of bedrijfsgebouw echt goed uit te voeren.

Met passie en inzicht

Bij de inventarisatie van de werkzaamheden bespreken wij uw wensen en maken wij een duidelijke offerte op maat. Door een gedetailleerd werkprogramma garanderen wij dat onze medewerkers de werkzaamheden goed uitvoeren. Deze gezamenlijke voorbereiding zorgen ervoor dat de werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd.  

Regelmatige controles

Onze rayonleiders controleren regelmatig de kwaliteit van de schoonmaakwerkzaamheden.  Op vaste tijden komt ook één van de eigenaren van MKB Schoon! op locatie langs om eventuele wensen te bespreken of vragen te beantwoorden. Op die manier bewaken wij niet alleen de gewenste schoonmaakkwaliteit maar bouwen we ook aan goede persoonlijke relatie.

Tot onze opdrachtgevers behoren kantoren, scholen, bedrijfsverzamelgebouwen, zorginstellingen en medisch centra in de regio Utrecht, Rotterdam en de Krimpenerwaard. Wilt u ook klant bij ons worden, bel dan voor een persoonlijke afspraak.
Delen

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

  • MKB Schoon!
    Korte Schaft 21 b
    3991 AT Houten
  • Platinastraat 10 e
    2872 ZX  Schoonhoven