Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Rutges Vernieuwt

De organisatie is sinds 1894 actief in vastgoedonderhoud en inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. MKB Schoon! is schoonmaakpartner van het bedrijf en is verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden op het kantoor in Utrecht. Marjolijn Oussoren-Verhoeff is officemanager bij Rutges Vernieuwt en vertelt over de samenwerking.

“Onze kantoorpanden zijn één van onze visitekaartjes en goede schoonmaak is daarom een must.”

Vaste en afwijkende werkzaamheden


MKB Schoon! komt dagelijks langs bij Rutges voor het uitvoeren van de algemene schoonmaakwerkzaamheden: “Daarnaast is in overleg een lijst met bijzonderheden opgesteld. Dit zijn werkzaamheden met een afwijkende frequentie. Denk hierbij aan het uitnemen van de keukenlades of het ontdooien en schoonmaken van de vriezer. Ook wast MKB Schoon! periodiek het glas aan de binnen- en buitenzijde van ons pand en zorgen ze dat de bedrijfshal netjes blijft. Leuk feitje; ons kantoorpand heeft aan de buitenzijde lamellen en dat biedt een extra uitdaging voor de glazenwassers.”

Voordelen van korte lijnen


Na een kennismakingsgesprek en voorstel is Rutges in 2017 overgestapt naar MKB Schoon! Kwaliteit en professionaliteit staan hoog in het vaandel: “Onze kantoorpanden zijn één van onze visitekaartjes en goede schoonmaak is daarom een must. We werken graag samen met een betrouwbare partij die alles uit handen neemt en zich bewust is van de kwaliteit die wij wensen. Tot vorig jaar hadden we voor het schoonmaken van het kantoor een top schoonmaakster. De recente overgang naar twee nieuwe schoonmakers is heel voorspoedig verlopen en de korte (communicatie)lijnen ervaar ik als zeer prettig.”

Gericht op MVO


Marjolijn onderstreept het laagdrempelige en professionele contact met MKB Schoon!: “Er wordt adequaat en snel ingesprongen in situaties waarbij dat nodig is. Daarnaast zorgen de regelmatige controles op locatie en de vaste evaluatiegesprekken ervoor dat het altijd helder is wat er speelt. Bij vragen over de dagelijkse schoonmaak neem ik contact op met de leidinggevende van onze schoonmakers. Een appje is dan al genoeg. Voor de glasbewassing heb ik rechtstreeks contact met Joost. Ook belangrijk om te vermelden; Rutges vindt het belangrijk dat partners zich inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). MKB Schoon! besteedt hier serieus aandacht aan.”

Delen

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

  • MKB Schoon!
    Korte Schaft 21 b
    3991 AT Houten
  • Platinastraat 10 e
    2872 ZX  Schoonhoven