Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Medewerker aan het woord: Desiree over het schoonmaakvak

“In de periode voor het schoonmaakwerk bij MKB Schoon! heb ik tien jaar in de autoverhuur- en leasebranche gewerkt, waarin ik onder andere veeleisende managementfuncties heb vervuld. Hoewel beide banen prestatiegericht zijn, ervaar ik bij MKB Schoon! geen stress of druk vanuit de directie. Nadat ik bij mijn vorige werk ben gestopt, ben ik via een vriendin bij MKB Schoon! terechtgekomen. Inmiddels doe ik al meer dan zes jaar dit werk en mag ik mezelf een allrounder noemen in het schoonmaakvak. In het begin werkte ik op een aantal vaste locaties op parttime basis. Nu werk ik al een aantal jaren fulltime en zit nog altijd goed op mijn plek. Liever plak ik geen label of functie op mezelf, vandaar dat ik allround inzetbaar ben én ook zo word ingezet bij de klanten in de omgeving van Rotterdam en de Krimpenerwaard.” 
 

Heldere en realistische taakomschrijving 

“Omdat ik uit de commerciële branche kom, zie ik elk pand als mijn eigen toko. De verantwoordelijkheid voor schone ruimtes ligt geheel bij mij. En daarbij is de opdracht duidelijk en transparant: het pand moet schoon. De panden waar ik schoonmaak zijn voornamelijk scholen en kantoren in de regio.

Ondanks die vaste adressen ziet mijn werkdag er altijd anders uit. Ik kan mijn eigen tijd indelen en werk ochtenden, middagen of avonden. En soms een combinatie daarvan. Zeker wanneer ik werk overneem en moet invallen voor een zieke collega. Daarin ondersteunen we elkaar zodat altijd alles wordt ingevuld. Naast het reguliere schoonmaakwerk houd ik me ook bezig met het inwerken van nieuwe collega’s die komen kennismaken met het schoonmaakvak. Daaruit haal ik veel energie en waardering.”
 

Schoonmaken combineren met muziek

“Het is altijd leuk om te horen dat een opdrachtgever tevreden is met het resultaat van mijn werk. De feedback is in de afgelopen jaren altijd positief geweest. Niet alleen het geleverde werk maar ook de omgang met de klanten. Inmiddels is er een grote vertrouwensband opgebouwd en heb ik veel persoonlijk contact met deze klanten. Aan het einde van het jaar ga ik vaak met meerdere kerstpakketten naar huis.

MKB Schoon! is één grote familie met hardwerkende, ambitieuze mensen. We zorgen voor elkaar en het contact is altijd goed. Mijn leidinggevende weet ook van het werk wat ik erbij doe als techno dj. Dit wordt zelfs gestimuleerd en waar mogelijk ruimte voor gegeven. Het is ook heel goed te combineren met het schoonmaakwerk en de werktijden. Omdat dj-en een passie van mij is, voelt het niet als werk. Ik krijg er juist meer energie van wat ik kan inzetten bij het schoonmaken.”

Delen

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

  • MKB Schoon!
    Korte Schaft 21 b
    3991 AT Houten
  • Platinastraat 10 e
    2872 ZX  Schoonhoven