Werken bij MKB Schoon!
hero-scrollScroll verder

Kraamzorg de Waarden prijst consistentie en schoonmaakresultaat

Kraamzorg de Waarden levert al bijna 25 jaar kraamzorg in een groot deel van Nederland. De zorg- en dienstverlening is gericht op professionele kraamzorg door gediplomeerde en zorgzame kraamverzorgenden. MKB Schoon! is schoonmaakpartner van het bedrijf en is verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden op het hoofdkantoor in Schoonhoven. Jolanda Raadsma is Hoofd Klantenservice/Consulenten en geeft leiding aan beide teams: “Ik onderhoud het contact met de schoonmaakster Fatiha en ben betrokken bij de evaluatie.”

“MKB Schoon! komt alle beloftes na en luistert goed naar de klant. Zo hebben we al jaren een vaste schoonmaker.”

Duidelijke afspraken en heldere communicatie

Ruim tien jaar geleden nam Jolanda het stokje over van een collega die met pensioen ging: “Al voor mijn tijd had Kraamzorg de Waarden een contract met MKB Schoon! Toen mijn collega de organisatie verliet, werd ik de nieuwe contactpersoon. In de praktijk komt dat neer op vast geplande evaluaties met Martheyn Muntendam en regelmatig contact met de schoonmaakster van ons pand. Omdat ik ook direct schakel met de schoonmaakster, zijn er eigenlijk nooit actiepunten of opmerkingen tijdens de evaluaties. Als organisatie zijn we erg tevreden over het schoonmaakwerk.” Verder is Jolanda te spreken over de consistentie, korte lijnen en heldere afspraken: “Ik kan er blind op vertrouwen dat het werk wordt gedaan. Onze schoonmaakster is secuur en heeft een vaste schoonmaakroute die past bij onze wensen. Wij menen het serieus wanneer we zeggen dat we haar nooit kwijt willen.”

“Onze evaluaties met MKB Schoon! zijn kort maar krachtig: we zijn 100% tevreden en willen deze koers aanhouden.”

Goede afstemming met schoonmaakster

Kraamzorg de Waarden heeft naast het hoofdkantoor nog zeven regiokantoren door het land. Schoonhoven valt onder het werkgebied van MKB Schoon! en de andere kantoren zijn ondergebracht bij verloskundigenpraktijken maar ook bij een Verzorgingshuis of andere instellingen. Daardoor zijn er vaak andere afspraken gemaakt op het gebied van schoonmaak. Het hoofdkantoor in Schoonhoven heeft twee verdiepingen met op de begane grond ongeveer tien werkruimtes en twee volledige afdelingen op de eerste verdieping: “Er werken dagelijks zo’n 30 personen op het kantoor. De werkplekken worden intensief gebruikt, waardoor onze vaste schoonmaakster zes dagen in de week komt schoonmaken. Ze heeft een eigen werkwijze met een vast schema waar we heel content mee zijn. De schoonmaakwerkzaamheden worden aan het einde van de dag uitgevoerd. In een relatief korte tijd wordt er grondig schoongemaakt, zodat de medewerkers weer fris aan het werk kunnen de volgende ochtend.” Tijdens de coronaperiode zijn de regels altijd netjes gevolgd. Jolanda heeft geen kritische opmerkingen over de samenwerking of de schoonmaakservice van MKB Schoon!: “We zijn er gewoon superblij mee.”

Delen

Wilt u uw mogelijkheden verder onderzoeken?

Neem contact op zodra u onze diensten wenst!

Contact

  • MKB Schoon!
    Korte Schaft 21 b
    3991 AT Houten
  • Platinastraat 10 e
    2872 ZX  Schoonhoven